Audities voor Het Verzet Kraakt

Ruim 150 gegadigden voor auditie voor ‘Het verzet kraakt’.

Het was onlangs een komen en gaan van mensen die een auditiepoging deden voor de grote Twentse Musical; ‘Het verzet kraakt’ Onder hen ook de Vriezenveense Carlijn de Lange. ‘De tekst die ik moest voordragen liep niet zo lekker, zingen ging beter en is veel meer mijn ding’, gaf Carlijn aan. Ze volgende de middelbare school aan het Noordik in Almelo en studeerde vervolgens muziekwetenschappen en is nu als zodanig als muziekdocent actief. Het lijkt haar net als die 150 anderen fantastisch om een rol te mogen spelen in de musical die heel groots is opgezet. Vanuit heel Twente en zelfs vanuit Amsterdam kwamen mensen auditie doen. De jury krijgt nog een zware dobber om de goede keuzes te maken. ‘We verwachten zeker twintig voorstellingen te kunnen spelen in de maanden augustus en september’ vertelt Jan Marten de Jong van het produktieteam. Het hele gebeuren wordt gespeeld rond het station en op het Indiëterrein. Als alle voorstellingen worden uitverkocht dan hebben dertigduizend mensen van de voorstelling kunnen genieten. De kaartverkoop is in middels begonnen en via de website www.hetverzetkraakt.nl  kan iedereen kaarten bestellen. De eerste duizend zijn alvast verkocht.

het verzet (1) het verzet (2) het verzet (3) het verzet (4) het verzet (5) het verzet (6) het verzet (7) het verzet (8)