Vrouwen van en voor Almelo tijdens NL doet

Vrouwennetwerk Vrouwen van en voor Almelo aanwezig bij de rommelmarkt van de Voedselbank Almelo op 11 maart tijdens NLdoet 2017!

m_COEN5434 m_COEN5435 m_COEN5436 m_COEN5437 m_COEN5438 m_COEN5440 m_COEN5441

Vrouwen van en voor Almelo en andere vrijwilligers hebben vandaag door aanpakken en doen mee geholpen bij de rommelmarkt van de Voedselbank Almelo tijdens NLdoet. Vanochtend werd er eerst opgebouwd, door de artikelen uit de vele dozen te halen en op tafels te leggen. Om 10.00 uur gingen de deuren open van de Voedselbank in de oude St. Egbertuskerk. Er stonden al mensen te wachten, waarna de “verkoop” kon beginnen. Vele artikelen gingen van de hand, mooi om te zien. Tegen 15.00 uur was de markt afgelopen en werd er afgebouwd en opgeruimd door vrijwilligers en Vrouwen van en voor Almelo. Daarna volgde er een drankje en hapje. We hopen op een mooie opbrengst voor de Voedselbank!

Wilt u meer over ons vrouwennetwerk weten? Volg ons op facebook Vrouwenvanenvooralmelo of stuur een mail naar info@vrouwenvanenvooralmelo.nl, bekijk onze website vrouwenvanenvooralmelo.nl