Kinderfestival

Frits Flits en de magische camera!

Tijdens deze flitsende voorstelling beleven de kids spannende avonturen met

Frits Flits en zijn magische fototoestel. Samen met zijn assistente Katootje Klik

proberen ze de boze plannen van Berend Boef te voorkomen…

Met de hulp van alle kinderen en een hele hoop magie ging dat vast gaan lukken!

Kinderfestival: een initiatief van De Ronde Tafel Almelo

De onkosten worden gesponsord door tal van bedrijven en de baten worden besteed aan het Ronde Tafel Kinderfonds van waaruit kinderprojecten van o.a. de Stichting Kans voor een Kind, Stichting Hart in Twente en Clinicclowns worden  betaald.

kinder festival (1)

kinder festival (27)

kinder festival (2) kinder festival (3) kinder festival (4) kinder festival (5) kinder festival (6) kinder festival (7) kinder festival (8) kinder festival (9) kinder festival (10) kinder festival (11) kinder festival (12) kinder festival (13) kinder festival (14) kinder festival (15) kinder festival (16) kinder festival (17) kinder festival (18) kinder festival (19) kinder festival (20) kinder festival (21) kinder festival (22) kinder festival (23) kinder festival (24) kinder festival (25) kinder festival (26) kinder festival (28) kinder festival (29) kinder festival (30) kinder festival (31) kinder festival (32) kinder festival (33) kinder festival (34) kinder festival (35) kinder festival (36) kinder festival (37) kinder festival (38) kinder festival (39) kinder festival (40) kinder festival (41) kinder festival (42) kinder festival (43) kinder festival (44) kinder festival (45)Alle foto’s staan op  OYPO  kijk boven aan