Wethouder Jevier Cornelissen opent een bijzonder looppad

ALMELO – Wethouder Jevier Cornelissen opent donderdag 20 april een bijzonder looppad door het groen langs de Weezebeek op het Bedrijventerrein Bornsestraat. Het pad is aangelegd mede door een provinciale subsidie en in opdracht van de gezamenlijke ondernemers.

Het pad is met name bestemd voor een middagwandeling voor al het personeel op het bedrijvenpark. Met dit pad wordt het mogelijk via de Planthofsweg en lang de Weezebeek een gezellig en ontspannend rondje te lopen tijdens onder meer de lunchpauzes. De openingshandeling vindt plaats ter hoogte van het bedrijf Solinger Staalwaren aan de Edisonstraat 19. De officiële opening begint 12.30 uur en er volgt een gezamenlijke wandeling over het pad.

LOOPPAD (1) LOOPPAD (2) LOOPPAD (3) LOOPPAD (4) LOOPPAD (5) LOOPPAD (6) LOOPPAD (7) LOOPPAD (8) LOOPPAD (9) LOOPPAD (10) LOOPPAD (11) LOOPPAD (12) LOOPPAD (13)