Whisky Weekend Twente!

Whisky Weekend Twente!

De vierde editie van Whisky Weekend Twente is op 7 & 8 april 2017!

Op het Whisky Weekend zullen vele whisky’s te proeven zijn, u kunt masterclasses volgen en tussendoor is er tijd voor heerlijke Schotse gerechten en specialiteiten uit Twente die perfect afgestemd zijn op de verschillende whisky’s. Kom de sfeer letterlijk proeven!

Tevens is er een speciale Whisky Weekend Botteling te koop!

Op het Whisky Weekend zullen diverse whisky’s te proeven zijn zonder dat u daarvoor hoeft bij te betalen! Aankomende editie zullen er echter een aantal stands zijn met alleen maar zeer exclusieve whisky’s, hier zal dan een schappelijk bedrag voor worden gevraagd welke de standhouder zelf bepaald. Wat ook de moeite waard is om even naar te kijken is ons Whisky VIP Arrangement.

Voor u als bezoeker zullen wij een speciale pendeldienst opzetten die u van het centraal station te Almelo naar het Whisky Weekend in het Polman Stadion zal brengen.

whisky (15)whisky (11)whisky (14)whisky (12)whisky (13)

whisky (1)De garderobe werd verzorgd door de Canisius school voor een goed doel

whisky (2)

De koffie fabriek open zijn deuren  1 mei Deldensestraat  117/121 vlak bij Andre Knol

whisky (3) whisky (4) whisky (5) whisky (6) whisky (7) whisky (8) whisky (9) whisky (10) whisky (16) whisky (17) whisky (18) whisky (19) whisky (20) whisky (21) whisky (22) whisky (23) whisky (24) whisky (25) whisky (26) whisky (27) whisky (28) whisky (29) whisky (30) whisky (31) whisky (32) whisky (33) whisky (34) whisky (35) whisky (36) whisky (37) whisky (38) Alle foto’s staan op   OYPO  kijk boven aan