Winnaar is dolblij met auto van Preston Palace!

Winnaar is dolblij met auto van Preston Palace!

Preston Palace is jarig en verloot dit jaar prachtige prijzen. Met grote winkans. Meneer Wittermans kan dat bevestigen. Hij is de gelukkige winnaar van een VW up!. Onlangs nam hij de sleutel van zijn bolide in ontvangst. Op zaterdag 25 november wordt opnieuw een auto verloot. Mis het niet!

Officieel
Op woensdag 12 april kwam de familie Wittermans vanuit Friesland naar Preston Palace om de sleutel van de gewonnen wagen officieel in ontvangst te nemen. Dolblij is hij met zijn grote prijs! En hiermee is hij officieel de eerste auto winnaar van Preston Palace. De medewerkers van het all-inclusive hotel wensen hem vele veilige kilometers en relaxed rijplezier toe. Tevens gaan zij ervan uit dat hij in de toekomst nog regelmatig richting Preston Palace zal rijden om te genieten van een heerlijk hotelarrangement. Dat is hem namelijk zeer goed bevallen.

Zaterdag 25 november
Preston Palace viert in 2017 haar 25-jarig bestaan en geeft indrukwekkende prijzen weg aan haar gasten. Zoals deze prachtige auto. Om meer gasten een nieuwe kans geven, wordt op zaterdag 25 november opnieuw een auto verloot. Mensen die net als meneer Wittermans ook graag een gelukkige winnaar willen zijn, doen er verstandig aan om nu alvast kaarten te bestellen voor deze bijzondere avond uit. Er kan ook gekozen worden voor een hotelarrangement op zaterdag 25 november. De auto wordt verloot onder de aanwezige bezoekers op zaterdag 25 november.

Grote winkans
In tegenstelling tot andere loterijen is de winkans van het ‘Win een Auto’ evenement bij Preston Palace zeer groot. De kans dat u de volgende winnaar bent is dus zeer reëel. Telt u daarbij op dat u gaat genieten van het royale all-inclusive aanbod tijdens uw arrangement en de beslissing is toch snel gemaakt? Wij gaan u zien op zaterdag 25 november in Preston Palace! Het arrangement is nu online te boeken op de site van Preston Palace en de reserveringen stromen al binnen. Daar wilt u ook bij zijn!

prestonpalace (1)

De auto staat klaar voor de familie Wittermans vanuit Friesland

prestonpalace (2)

De familie wordt hartelijk ontvangen door Preston Palace

prestonpalace (3) prestonpalace (4) prestonpalace (5) prestonpalace (6) prestonpalace (7) prestonpalace (8)

Ja en toen de auto sleutel

prestonpalace (9) prestonpalace (10) prestonpalace (11) prestonpalace (12) prestonpalace (13) prestonpalace (14) prestonpalace (15)