ZONDAG 23 APRIL was de WK & NK Selectiewedstrijden

ZONDAG 23 APRIL WK & NK Selectiewedstrijden!!

Op de terreinen van de Almelose Ruiterdagen de selectiewedstrijden voor jonge 5, 6 en 7 jarige paarden voor het wereldkampioenschap jonge paarden dressuur. Deze wedstrijden begon  om 9.30 uur. Toegang was gratis.

Tevens selectiewedstrijden voor de Nederlandse Kampioenschappen dressuur met weer heel wat regionale en nationale toppers aan de start. Zo mogen wij Olympische ruiters als Adelinde Cornelissen, Frank Hosmar begroeten maar ook internationale ruiters als Diederik van Silfhout, Tommie Visser en zelfs onze eigen Looleeruiter Marike Klok start in de lichte tour.

Wij begonnen om 9.30 met de WK selectie jonge paarden. Rond elf uur gingen  wij naar de NK selectiewedstrijden met eerst ZZ-Zwaar en Prix-St. George en natuurlijk vanaf 15.30 uur  was de Intermediaire I, Zwarte tour (Kader vormend) en Grand Prix (Kader vormend).

ruiterdagen (18)

ruiterdagen (1) ruiterdagen (2) ruiterdagen (3) ruiterdagen (4) ruiterdagen (5) ruiterdagen (6) ruiterdagen (7) ruiterdagen (8) ruiterdagen (9) ruiterdagen (10) ruiterdagen (11) ruiterdagen (12) ruiterdagen (13) ruiterdagen (14) ruiterdagen (15) ruiterdagen (16) ruiterdagen (17) ruiterdagen (19) ruiterdagen (20) ruiterdagen (21) ruiterdagen (22) ruiterdagen (23) ruiterdagen (24) ruiterdagen (25) ruiterdagen (26) ruiterdagen (27)Alle foto’s staan op  OYPO  kijk boven aan