Afscheid Jan Smit

Jan Smit is door Koning Willem Alexander

Benoemd tot Officier in de orde van Oranje Nassau

Het eremetaal werd hem opgespeld door de

Commissaris der Koning voor Overijssel Ank Bijveld

en de burgemeester Arjen Gerritsen de zilveren erepenning van de stad Almelo

Foto’s van Bert Letteboer

afscheid jan smit (19)

afscheid jan smit (17)

afscheid jan smit (1) afscheid jan smit (2) afscheid jan smit (3) afscheid jan smit (4) afscheid jan smit (5) afscheid jan smit (6) afscheid jan smit (7) afscheid jan smit (8) afscheid jan smit (9) afscheid jan smit (10) afscheid jan smit (11) afscheid jan smit (12) afscheid jan smit (13) afscheid jan smit (14) afscheid jan smit (15) afscheid jan smit (16) afscheid jan smit (18) afscheid jan smit (20) afscheid jan smit (21) afscheid jan smit (22) afscheid jan smit (23) afscheid jan smit (24) afscheid jan smit (25) afscheid jan smit (26)