DOEN kiest voor de komende editie in Almelo voor De Weverij op het Indië terrein

gewoon DOEN kiest voor de komende editie in Almelo voor De Weverij op het Indië terrein, dé hotspot voor trendy events. Mooi centraal gelegen, goed bereikbaar vanuit alle richtingen en volop gratis parkeergelegenheid.

Op 4 en 5 oktober wordt het historisch erfgoed omgebouwd voor de b2b zakenbeurs DOEN. De prachtige industriële uitstraling krijgt een prominente rol in het sfeerplaatje. In combinatie met de moderne standbouw van Expovorm International en de fraaie uitlichting waarvoor Dimotech het ontwerp maakt, staat er straks een zakenbeurs opgebouwd waar u met uw bedrijf natuurlijk niet mag ontbreken!

De focus ligt ook dit jaar op het totaalplaatje, MKB bedrijven uit de maakindustrie, zakelijke dienstverlening, bouw, transport, maar ook detailhandel uit de binnenstad. Niet alleen bedrijven uit Almelo worden uitgenodigd, ook omringende gemeenten kunnen hun ondernemers aansporen zich hier te presenteren.

expo (1)

De organisatie  is alles aan het opmeten en kijken hoe alles moet staan

expo (2) expo (3)Petra van der Kruyssen met  Dick de Rijter  van Dimotech zorgt weer voor geluid en licht in gesprek daar over

expo (4) expo (5)Westerhuis zorgt weer voor de aankleding  dus alles wordt op opgeschreven en in kaart gebracht

expo (6) expo (7)De denktank bijeen om te brainstormen over hóe de b2b zakenbeurs DOEN in De Weverij het beste tot zijn recht komt.

dit zijn de mensen die alles klaar maaken

 Dick de Rijter (Dimotech), Peter Hilberink en Bas Alink (Expovorm International), Jaap Besteman (Westerhuis /

Stichting Lekker die verantwoordelijk is voor de hal), Ted Martens en Petra van der Kruyssen (organisatie b2b zakenbeurs DOEN)

 

Kijk voor meer info over deelname mogelijkheden op

www.doen.biz of neem contact op

info@doen.biz

06-82683002