OBS De Tandem deed een sponsorloop voor de Eethoek

Vandaag is er bij O.B.S. De Tandem een sponsorloop gehouden. De kinderen van de leerlingenraad  hebben voor dit tweejaarlijkse evenement zelf voor een goed doel gekozen namelijk St. De Eethoek. De kinderen hebben een behoorlijk bedrag opgehaald het precieze bedrag word door de leraren nog geheim gehouden om dit als verrassing voor Monique en Stefan te houden bij het overhandigen van de cheque.

Er was de kinderen ook gevraagd om houdbare etenswaren mee te nemen, hier is dan ook massaal gehoor aan gegeven. De kinderen hebben massaal vele rondjes gerend, het weer was er dan ook fantastisch bij.

sponsorloop (1) sponsorloop (2) sponsorloop (3) sponsorloop (4) sponsorloop (5) sponsorloop (6) sponsorloop (7) sponsorloop (8) sponsorloop (9) sponsorloop (10) sponsorloop (11) sponsorloop (12) sponsorloop (13)