Veel belangstelling bij de dodenherdenking

Veel belangstelling bij de dodenherdenking

ALMELO- Vele Almeloërs waren naar de dodenherdenking gekomen op het van Dronkelaarplein. Burgemeester Arjen Gerritsen was er in gezelschap van zijn vrouw en de twee junior burgermeesters Anouck van der Heide en Bente van Houttum. Het orkest van Almelo speelde en het twee  Almelose Mannenkoren zongen a capella verschillende liederen.

Claudia  Muller van het Noordik mocht haar gedicht ‘Oorlog en Vrede’ voorlezen. Maeve Smits van het Canisius droeg het gedicht Vrijheid voor. Daarna werd door  Martin Nieuwerth op de trompet the  last post geblazen, waarna de twee minuten stilte volgden.

Na het Wilhelmus werden er door verschillende organisaties kransen gelegd. Dit begon met een krans van namens het college van burgemeesters en wethouders, De Israelische gemeenschap politie Oost Nederland team Twente Noord, De Brandweer en ook een afdeling van de jeugdbrandweer. Ook  was er een krans van het COC Twente, de Turkse Samenleving, het Veteranencomité Almelo, de middelbare en basisscholen, Ihserlohnstad,Armeense  Samenleving, het Rode  Kruis Almelo,

doden herdenking (1) doden herdenking (2) doden herdenking (3) doden herdenking (4) doden herdenking (5) doden herdenking (6) doden herdenking (7) doden herdenking (8) doden herdenking (9) doden herdenking (11) doden herdenking (12)Burgemeester Arjen Gerritsen

doden herdenking (13) doden herdenking (14) doden herdenking (15)Claudia  Muller van het Noordik mocht haar gedicht ‘Oorlog en Vrede’ voorlezen

doden herdenking (16) doden herdenking (17) doden herdenking (18)Maeve Smits van het Canisius droeg het gedicht Vrijheid voor

doden herdenking (19) doden herdenking (20) doden herdenking (21) doden herdenking (22) doden herdenking (23) doden herdenking (24) doden herdenking (25)  Martin Nieuwerth op de trompet the  last post geblazen

doden herdenking (26) doden herdenking (27) doden herdenking (28) doden herdenking (29) doden herdenking (30) doden herdenking (31) doden herdenking (32) doden herdenking (33) doden herdenking (34) doden herdenking (35) doden herdenking (36) doden herdenking (37) doden herdenking (38) doden herdenking (39) doden herdenking (40) doden herdenking (41) doden herdenking (42) doden herdenking (43) doden herdenking (44) doden herdenking (45) doden herdenking (46) doden herdenking (47) doden herdenking (48) doden herdenking (49) doden herdenking (50) doden herdenking (51) doden herdenking (52) doden herdenking (53) doden herdenking (54) doden herdenking (55) doden herdenking (56) doden herdenking (57) doden herdenking (58) doden herdenking (59) doden herdenking (60) doden herdenking (61) doden herdenking (62) doden herdenking (63) doden herdenking (64) doden herdenking (65) doden herdenking (66) doden herdenking (67) doden herdenking (68) doden herdenking (69) doden herdenking (70) doden herdenking (71) doden herdenking (72) doden herdenking (73) doden herdenking (74) doden herdenking (75) doden herdenking (76) doden herdenking (77)