Burgemeester onder de ringstekers bij de Ruiterdagen

Burgemeester onder de ringstekers bij de Ruiterdagen

ALMELO- Een tiental prominente Almeloërs waaronder burgemeester Arjen Gerritsen en Vicarus Woolderink deden mee aan de open kampioenschappen ringsteken vanaf speciale koetsen tijdens de Almelose Ruiterdagen. Onder het toeziend oog van vele toeschouwers waaronder wethouder Irene ten Seldam werd de wedstrijd over vier rondes verreden.

Tijdens de rondes konden elke keer vijf ringen gestoken worden. Elke ronde werden de punten verdubbeld. Best moeilijk gaf Arjen Gerritsen aan, maar hij was eerzuchtig genoeg om er echt zijn best op te doen en hij eindigde uiteindelijk bij de eerste vier. Tom Notenboom gaf aan dat hij echt wel probeerde een bepaalde techniek toe te passen en het niet aan toeval overliet.  De lange Maurits Jansen had met zijn lange armen echt wel een voordeel en won dan ook de wedstrijd.

Al met al een leuke happening tijdens de verder erg gezellig en goed verlopen ruiterdagen.

ringsteken (1) ringsteken (2) ringsteken (3) ringsteken (4) ringsteken (5) ringsteken (6) ringsteken (7) ringsteken (8) ringsteken (9) ringsteken (10) ringsteken (11) ringsteken (12) ringsteken (13) ringsteken (14) ringsteken (15) ringsteken (16) ringsteken (17) ringsteken (18) ringsteken (19) ringsteken (20) ringsteken (21) ringsteken (22) ringsteken (23) ringsteken (24) ringsteken (25) ringsteken (26) ringsteken (27) ringsteken (28) ringsteken (29) ringsteken (30) ringsteken (31) ringsteken (32) ringsteken (33) ringsteken (34)