Chauffeursparty Bolk transport.

Chauffeursparty Bolk transport.

Daags na de bekende haringparty wordt er altijd een familiedag gehouden bij transportonderneming Bolk.

Andre Pluimers  bedankte zijn personeel voor de inzet afgelopen jaar. Mede door de inzet van het personeel is het succes van transportonderneming Bolk wat het nu is.

Als waardering wordt het personeel van transportonderneming, een loonsverhoging van 10% in het vooruitzicht gesteld. Dit werd met luid gejuich ontvangen door het personeel

Ronnie van Ruysdael zorgde voor de muzikale omlijsting, zodat het weer een geslaagd feest werd.

De Gepensioneerden mochten het buffet openen

bolk chauffeurs (1) bolk chauffeurs (2) bolk chauffeurs (3) bolk chauffeurs (4) bolk chauffeurs (5) bolk chauffeurs (6) bolk chauffeurs (7) bolk chauffeurs (8)Hier werd aan de chauffeurs de loonsverhoging van 10% in het vooruitzicht gesteld

bolk chauffeurs (9) bolk chauffeurs (10) bolk chauffeurs (11) bolk chauffeurs (12) bolk chauffeurs (13) bolk chauffeurs (14) bolk chauffeurs (15) bolk chauffeurs (16) bolk chauffeurs (17) bolk chauffeurs (18) bolk chauffeurs (19) bolk chauffeurs (20) bolk chauffeurs (21) bolk chauffeurs (22) bolk chauffeurs (23) bolk chauffeurs (24) bolk chauffeurs (25) bolk chauffeurs (26)De Gepensioneerden chauffeurs mochten het buffet openen

bolk chauffeurs (27) bolk chauffeurs (28) bolk chauffeurs (29) bolk chauffeurs (30) bolk chauffeurs (31) bolk chauffeurs (32) bolk chauffeurs (33) bolk chauffeurs (34) bolk chauffeurs (35) bolk chauffeurs (36) bolk chauffeurs (37) bolk chauffeurs (38) bolk chauffeurs (39) bolk chauffeurs (40)

Even Paps bellen ik heb een ballon gekregen  hoera hoera

bolk chauffeurs (41) bolk chauffeurs (42) bolk chauffeurs (43) bolk chauffeurs (44) bolk chauffeurs (45) bolk chauffeurs (46) bolk chauffeurs (47) bolk chauffeurs (48) bolk chauffeurs (49)