De Almelose de Haringparty

Voor het 11e jaar op rij wordt er in Almelo de Haringparty georganiseerd door 12 enthousiaste Almelose bedrijven, voor 700 zakelijk genodigden. 

Het doel van de haringparty is tweeledig, enerzijds is het een geweldig netwerk evenement waar 700 ondernemers elkaar in een informele sfeer kunnen leren kennen, anderzijds wordt er elk jaar een aanzienlijk bedrag opgehaald voor het goede doel.

Het eerste vaatje haring zal traditioneel geveild worden tijdens de party. De opbrengst komt dit jaar ten goede aan twee Almelose organisaties met beiden belangrijke maatschappelijke functies: Stichting Almelo Parkstad & Stichting Leendert Vriel.

Stichting Almelo Parkstad wil het openbaar groen van Almelo een verbeteringsimpuls geven. Zij richt zich op parken, singels en lanen.

Almelo moet een groene beleving zijn. Een stad die onderscheidend is. Een plaats waar het groen in balans is met haar omgeving, waar ruimte is voor natuur en cultuur. Een stad om trots op te zijn.

Met de gemeente Almelo is een publiek private samenwerking om verschillende projecten uit te voeren. De Stichting werkt de deelplannen uit, stelt actieplannen op, verwerft geld voor de uitvoering en stuurt projecten aan.

Stichting Leendert Vriel

Als Stichting Leendert Vriel Almelo e.o. bieden we u hulp als u in uw laatste levensfase graag thuis verzorgd wilt blijven worden. Onze vrijwilligers maken het al bijna 30 jaar mogelijk dat u deze bijzondere hulp thuis kunt krijgen. Ze ondersteunen u en uw mantelzorgers en waken zowel overdag als ’s nachts bij u. Daarnaast zijn ze ook een luisterend oor en helpen ze bij de verzorging.

Wij zijn werkzaam in de gemeenten Almelo, Tubbergen. Rijssen-Holten(Rijssen), Twenterand, Wierden en Hellendoorn.

kreta (1) kreta (2) kreta (3) kreta (4) kreta (5) kreta (6) kreta (7) kreta (8) kreta (9) kreta (10) kreta (11) kreta (12) kreta (13) kreta (14) kreta (15) kreta (16) kreta (17) kreta (18) kreta (19) kreta (20) kreta (21) kreta (22) kreta (23) kreta (24) kreta (25) kreta (26) kreta (27) kreta (28) kreta (29) kreta (30) kreta (31) kreta (32) kreta (33) kreta (34) kreta (35) kreta (36) kreta (37) kreta (38) kreta (39)