De haringparty van de Vrienden van het Hookhoes

Als laatste in de reeks haringparty’s in Twente werd donderdagavond in Almelo de haringparty van de Vrienden van het Hookhoes gehouden.

In een mooi gezelschap met een échte band met Almelo en Twente werd een gezellige avond georganiseerd met een veiling met ongekende opbrengst: maar liefst € 53.570 werd gedoneerd aan de stichting Vrienden van het Hookhoes.

Mede namens zijn broer en zussen lichtte Gabriël Urucoglu toe hoe hij en zijn familie voet aan de grond kregen in Almelo en dat met hard werken wisten uit te bouwen tot twee mooie horecabedrijven met een enorme binding in de Almelose samenleving.

Door die binding ontstond de basis voor een fundraising-evenement van voor Almelo en Twente ongekende omvang. Eerst op basis van de marathon van New York van  bedrijfsleider Peter Egbers, later nog sterker door een heel team van Almelose marathonlopers voor Kika maar sinds 2016 met een eigen Stichting Vrienden van t Hookhoes als middel om de opbrengst ten goede te laten komen aan verschillende goede doelen die dichtbij de Almelose samenleving liggen.

Kinderen, zieken, ouderen, kansarmen; de stichting vrienden van t Hookhoes spant zich in om de opbrengst van deze haringparty zo goed mogelijk terecht te laten komen bij doelen die haar donateurs na aan het hart liggen.

De haringparty van de vrienden van ‘t Hookhoes is een mooi voorbeeld hoe ondernemende mensen met gevoel voor hun omgeving elkaar kunnen mobiliseren om iets te betekenen voor de maatschappij. Met dank aan het Hookhoes, restaurant Kreta, alle donateurs en alle partijen die een veilingstuk inbrachten!

hookhoos (1) hookhoos (2) hookhoos (3) hookhoos (4) hookhoos (5) hookhoos (6) hookhoos (7) hookhoos (8) hookhoos (9) hookhoos (10) hookhoos (11) hookhoos (12) hookhoos (13) hookhoos (14) hookhoos (15) hookhoos (16) hookhoos (17) hookhoos (18) hookhoos (19) hookhoos (20) hookhoos (21) hookhoos (22) hookhoos (23) hookhoos (24) hookhoos (25) hookhoos (26) hookhoos (27) hookhoos (28) hookhoos (30) hookhoos (31) hookhoos (32) hookhoos (33) hookhoos (34) hookhoos (35) hookhoos (36) hookhoos (37) hookhoos (38)