Digitale sociale kaart ‘geboren’

Digitale sociale kaart ‘geboren’

 armoedepact (13)

Tijdens de bijeenkomst van het Armoedepact in Eninver is de digitale sociale kaart ‘geboren’. Wethouder Irene ten Seldam en Almelo Sociaal-voorzitter Monique Budde presenteerden de geboorte met het lanceren van de website www.ikhebeenvraagalmelo.nl

Net als na de geboorte van een kind, moet de sociale kaart de komende jaren leren en groeien. Het streven is een sociale kaart te maken waar iedereen met een hulpvraag binnen no-time weet waar hij/zij aan kan kloppen.

Tijdens de netwerkbijeenkomst van sociale partners in Almelo was er ook volop ruimte voor ontmoeting, dit keer in een marktachtige setting waarbij bezoekers zich konden verdiepen in nieuwe initiatieven en organisaties die binnen Almelo werkzaam zijn.

armoedepact (1) armoedepact (2) armoedepact (3) armoedepact (4) armoedepact (5) armoedepact (6) armoedepact (7) armoedepact (8) armoedepact (9) armoedepact (10) armoedepact (11) armoedepact (12)