Heracles organiseert groot FIFA-toernooi.

Heracles organiseert groot FIFA-toernooi.

Het is uniek in Europa en ook een zeer snel groeiende sport; Het FIFA-17 evenement waarin bedreven spelers van achter het toetsenbord trachten hun tegenstander te verslaan. Op deze zonnige zaterdag nemen ruim 450 spelers aan dit toernooi deel waaronder professionals en amateurs.

Een ieder zich respecterende eredivisieclub in Nederland heeft een game-afdeling en tracht de beste spelers van Nederland aan zich te binden. Met andere woorden ESport is booming en wordt over de hele wereld met de dag populairder. Miljoenen mensen spelen FIFA 17 en dat bracht zaterdag zoveel mensen bij elkaar in het Polmanstadion in Almelo.

Commercieel directeur Rob Toussaint opende om 10.00 uur de spelen die de gehele dag duurden. Rond 19.00 uur denkt men de winnaar bekend te kunnen maken. Dit toernooi is het grootste dat ooit op het veld van een voetbalclub is gespeeld en uitgerekend Heracles Almelo is de organisator.

Heracles Almelo heeft sinds een half jaar en E-speler in vaste dienst en dat is Bryan Hessing, zoon van de speler die ooit het Heraclesshirt droeg. Hij behoort tot de top van Nederland samen met o.a. Quinten van der Most van Feyenoord en Jaimy van der Boogaard van FC Twente. Deze spelers ontmoeten elkaar al verschillende keren en de uitslagen worden altijd uitgedrukt met een miniem verschil. Hessing hoopt zich te plaatsen voor de wereldkampioenschappen en heeft in het Polmanstadion een tweetal sky-boxen tot zijn beschikking waarin hij zich op en top hierop kan voorbereiden.

fifa toernooi (1) fifa toernooi (2) fifa toernooi (3) fifa toernooi (4) fifa toernooi (5) fifa toernooi (6) fifa toernooi (7) fifa toernooi (8) fifa toernooi (9) fifa toernooi (10) fifa toernooi (11) fifa toernooi (12) fifa toernooi (13) fifa toernooi (14) fifa toernooi (15) fifa toernooi (16) fifa toernooi (17) fifa toernooi (18) fifa toernooi (19) fifa toernooi (20) fifa toernooi (21) fifa toernooi (22) fifa toernooi (23) fifa toernooi (24)

 .