Accordeon & Harmonicadag bij Piet

Voor de 10e keer organiseren Zorgboerderij de Piet en Folkloregroep De Brookmoaten uit Bornerbroek een Accordeon & Harmonicadag. M.m.v. De Belzona, De Schellevissen

In de afgelopen jaren is deze dag uitgegroeid tot een begrip onder alle spelers en bezoekers. Op de prachtige locatie van de Piet bestaat deze dag de mogelijkheid om zowel binnen als buiten muziek te maken en te luisteren. Tientallen muzikanten en honderden bezoekers uit de wijde omgeving maakten er voorgaande jaren een feest van. De jubileum editie belooft ook weer een bijzonder geslaagde dag te worden. Zo is het muziekterrein flink vergroot qua zit- en staplaatsen.

Ook voor kinderen was er genoeg vertier; speeltoestellen, een ijscokar, springkussens en `s middags optredens van de bekende ballonnenkunstenaar Gerrit Pelle.

accordiondag (1) accordiondag (2) accordiondag (3) accordiondag (4) accordiondag (5) accordiondag (6)

Het zal niet zo wezen de Schelvissen zet de boel weer op stelten

accordiondag (7) accordiondag (8) accordiondag (10) accordiondag (11) accordiondag (12) accordiondag (13) accordiondag (14) accordiondag (15) accordiondag (16) accordiondag (17) accordiondag (18) accordiondag (19) accordiondag (20) accordiondag (21) accordiondag (22) accordiondag (23) accordiondag (24) accordiondag (25) accordiondag (26) accordiondag (27) accordiondag (28)