Almeloos Feestje

Almeloos Feestje

Heracles heeft gewonnen met 17-1

VOETBAL – Al een paar jaar wordt de eerste oefenwedstrijd van Heracles gespeeld op het veld van AVC Heracles. Tegenstander is dan het team van de Almelose Selectie.

De Almelose Selectie bestaat uit 19 spelers van de Almelose amateurverenigingen. Trainers zijn dit keer Ronnie Braak (AVC Heracles) en Randy de Fretes (SV Almelo). De amateurs zijn voor deze oefenwedstrijd al in training gegaan op dinsdag 27 juni. Op zaterdag 1 juli wordt de eerste oefenwedstrijd gespeeld op het veld van Luctor et Emergo tegen AVC Heracles als voorbereiding op de wedstrijd van 8 juli tegen Heracles Almelo. Traditioneel is Roelof Luinge weer de scheidsrechter Naast het voetbal is er weer op dit Almeloos Feestje een groot rand gebeuren naast de drank en eettentjes is er muziek door de Almelose dj’s Andre&Andre en tijdens de afterparty vanaf 16.30 uur is live muziek van Maikel Dokter.

Het goede doel dit jaar is Stichting de Eethoek Almelo.

almeloos feestje (1)

Het geluid werd weer verzorgd door Dick de Rijter  van Dimotech

almeloos feestje (2) almeloos feestje (3) almeloos feestje (4) almeloos feestje (5) almeloos feestje (6) almeloos feestje (7) almeloos feestje (8) almeloos feestje (9) almeloos feestje (10) almeloos feestje (11) almeloos feestje (12) almeloos feestje (13) almeloos feestje (14) almeloos feestje (15) almeloos feestje (16) almeloos feestje (17) almeloos feestje (18) almeloos feestje (19) almeloos feestje (20) almeloos feestje (21) almeloos feestje (22) almeloos feestje (23) almeloos feestje (24) almeloos feestje (25) almeloos feestje (26) almeloos feestje (27) almeloos feestje (28) almeloos feestje (29) almeloos feestje (30) almeloos feestje (31)

Hier onder foto’s van Bert Letteboer

almeloos feestje (32) almeloos feestje (33)