De zwemvierdaagse is weer begonnen

De zwemvierdaagse is weer begonnen

Van 3 tot en met 7 juli organiseert Zwem- en Polovereniging de Veene de jaarlijkse Almelose zwemvierdaagse. Het evenement vindt plaats in het buitenbad van zwembad Het Sportpark in Almelo.

De zwemvierdaagse valt ook dit jaar weer vlak voor de bouwvakvakantie. Hiermee wordt iedereen de kans geboden om al lekker in de vakantiestemming te komen. De zwemvierdaagse is van maandag tot en met vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur. Omdat het evenement op vijf avonden plaats vindt kan er één avond worden overgeslagen. Zwemmen is een sport die door iedereen beoefend kan worden. De zwemvierdaagse wordt dan ook georganiseerd voor alle mensen, een ieder in het bezit van een zwemdiploma kan en mag deelnemen.

De zwemvierdaagse heeft een activerend en stimulerend karakter voor de mensen in Almelo, Wierden en omgeving. Kinderen worden uitgenodigd via de scholen in Wierden en Almelo, maar ook anderen zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de zwemvierdaagse. Het is ieder jaar weer een festijn waar kinderen, ouders en grootouders aan meedoen.

Randprogramma

Ook worden er nevenactiviteiten georganiseerd waaraan Sportbedrijf Almelo mede zijn invulling gaat geven. Elke avond zal er een Almeloos Kampioenschap plaats vinden. Op de eerste avond van de zwem4daagse wordt dit programma toegelicht. Er vindt ook een verloting plaats om de kosten zoveel mogelijk te drukken, de hoofdprijs van deze verloting is een fiets. Verder zullen er allerlei versnaperingen te koop zijn rond het zwembad.

zwemvierdaagse (13)

zwemvierdaagse (1) zwemvierdaagse (2) zwemvierdaagse (3) zwemvierdaagse (4) zwemvierdaagse (5) zwemvierdaagse (6) zwemvierdaagse (7) zwemvierdaagse (8) zwemvierdaagse (9) zwemvierdaagse (10) zwemvierdaagse (11) zwemvierdaagse (12) zwemvierdaagse (14)

Ja Ja op Pappa’s rug lekker makkelijk

zwemvierdaagse (15) zwemvierdaagse (16) zwemvierdaagse (17) zwemvierdaagse (18) zwemvierdaagse (19) zwemvierdaagse (20) zwemvierdaagse (21) zwemvierdaagse (22)