Harmonieorkest Beeklustpark

Het Orkest van Almelo is een springlevende, nieuwe muziekvereniging, medio 2015 gevormd door een fusie van een vereniging met een christelijke achtergrond en een vereniging met (textiel)arbeiders als oorsprong. Door deze samenvoeging is er een grote, bloeiende vereniging in Almelo ontstaan.

Het Orkest van Almelo richt zich sterk op de jeugd. Er worden regelmatig activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Ook kent de vereniging een goede, eigen opleiding voor jong en oud! Gedurende de week verzorgt de vereniging muzieklessen en lessen Algemene Muzikale Vorming (AMV) op blokfluit. Kinderen en volwassenen! vinden muziek vaak erg leuk. Daar speelt de muziekvereniging op in.

Het Orkest van Almelo houdt van variatie. Variatie in muziekkeuze, thema’s, locaties, en gebeurtenissen. Ook kan een deel van de vereniging een mooi optreden verzorgen, zoals een kopergroep of een klarinettenensemble. Daarnaast staat er regelmatig een solist van de eigen vereniging in het middelpunt of werkt het orkest samen met een zanggroep of band.

harmonie (1) harmonie (2) harmonie (3) harmonie (4) harmonie (5) harmonie (6) harmonie (7) harmonie (8)

De Blokfuiters

harmonie (9) harmonie (10) harmonie (11)

Wat willen ze nu spelen toch geen Bach

harmonie (12) harmonie (13) harmonie (14)