MS ‘Louise’ nu officieel aan het werk

MS ‘Louise’ nu officieel aan het werk

ALMELO-  Afgelopen vrijdag werd het bruidspaar, Michiel Loohuis en Silvia Almoes echt helemaal  naar het gemeentehuis gevaren. ‘Ik heb wel vaker met een bruidspaar een tochtje gemaakt, maar deze keer konden we ook echt naar het stadhuis varen omdat de brug nu open kan’, vertelt de trotse scheepskapitein, Coen ten Heggeler. Het was een prachtig schouwspel en de stralende zon er bij maakte het geheel compleet. Met vele familieleden en vrienden op de kade was het helemaal af.

Coen ten Heggeler houdt van boten. hij is al vele jaren bezig met het restaureren van oude boten.  Hij  was in de begin jaren van de havendagen een van de grote aanjagers van het gebeuren. Hij weet veel van oude boten en kent ook verschillende bezitters. Hij heeft dan ook al menig fraai schip naar Almelo weten te halen. De MS Louise heeft hij bijna helemaal eigenhandig opgeknapt tot een fraai bootje dat zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een trouwerij. Hij heeft een vrij grote boot onder handen genomen, maar dat karwei werd hem bijna de baas. Hij heeft deze prachtige oude boot met veel pijn in het hart verkocht. Gelukkig gaat de boot elders in het land binnenkort dienst doen als pleziervaartuig voor allerlei doeleinden.

Coen legt zich nu helemaal toe op het verzorgen van allerlei arrangementen voor zijn MS Louise, Onder het motto ( be)schuitje varen, rosétje drinken zijn er verschillende mogelijkheden. Tijdens het  nieuwe havenfestival  dat eind juli voor de deur staat kunnen Almeloërs van de gelegenheid gebruik maken om een eindje op de Louise mee te varen. Je ziet Almelo dan een keer van een heel andere kant. Coen is nog op zoek naar  een bedrijf dat ‘scheepsbeschuit’ zou willen leveren. ‘dat moet toch kunnen en  zou passend zijn’, vertelt Coen enthousiast en gedreven!

Afgelopen vrijdag  liet trouwambtenaar, Lies Tennekes, het bruidspaar de trouwbelofte afleggen in het stadhui. ‘maar het kan ook in de boot zelf. ‘Er zijn tal van mogelijkheden’, laat Coen nogmaals weten De notarisboot  MS ‘ Louise’ is voor verschillende arrangementen geschikt. Wil je er meer over weten of heb je belangstelling voor een tocht of arrangement., neem dan contact met hem op via; www.coentenheggeler.nl

huwelijks bootje (1) huwelijks bootje (2) huwelijks bootje (3) huwelijks bootje (4) huwelijks bootje (5) huwelijks bootje (6) huwelijks bootje (7) huwelijks bootje (8) huwelijks bootje (9) huwelijks bootje (10) huwelijks bootje (11) huwelijks bootje (12) huwelijks bootje (13) huwelijks bootje (14) huwelijks bootje (15) huwelijks bootje (16) huwelijks bootje (17) huwelijks bootje (18) huwelijks bootje (19) huwelijks bootje (20) huwelijks bootje (21) huwelijks bootje (22)