ONDERZOEK TWENTEKANAAL DOOR DE POLITIE.

ONDERZOEK TWENTEKANAAL DOOR DE POLITIE.

Woensdag 19 juli j.l werkten de politie en brandweer Twente samen. Vanuit de politie kwam het verzoek of de brandweer kon assisteren om een boot van de Landelijke Eenheid van de politie te water te laten. Deze boot was nodig i.v.m. een onderzoek wat de politie deed. Aan boord was een soort van magneet / sonar om een voorwerp te kunnen zoeken op de bodem van het kanaal. Zo komt de hulpdienst de hulpdienst tegemoet. Mooi stukje samenwerking.

politie boot (1) politie boot (2) politie boot (3) politie boot (4) politie boot (5) politie boot (6) politie boot (7) politie boot (8) politie boot (9) politie boot (10) politie boot (11) politie boot (12) politie boot (13) politie boot (14) politie boot (15) politie boot (16) politie boot (17) politie boot (18) politie boot (19) politie boot (20) politie boot (21)