De Blauwe Engel is Almelo

Om half 10 vanochtend verzamelden de eerste genodigden zich in het spoorweg museum in Utrecht. Vanaf het vertrek uit Utrecht stappen, op diverse stations, nog meer genodigden, sponsoren, bestuurders, musici en acteurs op de Blauwe Engel. Onderweg staan in weilanden, maisvelden en op de stations heel veel treinliefhebbers en andere enthousiastelingen om de trein te fotograferen of toe te zwaaien. Op het rangeer terrein van station Almelo staan het ensemble, vrijwilligers en nog meer trotse betrokkenen om de trein een warm welkom te geven. De Blauwe Engel zal gedurende de voorstellingen te zien zijn in het voorprogramma, op 25 september reist de trein terug naar Utrecht.

De 2 foto’s van de trein zijn van Freddy Hoevers bedankt

blauwe engel (38)blauwe engel (37)blauwe engel (1)

 

blauwe engel (2) blauwe engel (3) blauwe engel (4) blauwe engel (5) blauwe engel (6) blauwe engel (7) blauwe engel (8) blauwe engel (9) blauwe engel (10) blauwe engel (11) blauwe engel (12) blauwe engel (13) blauwe engel (14) blauwe engel (15) blauwe engel (16) blauwe engel (17) blauwe engel (18) blauwe engel (19) blauwe engel (20)

De heer de  Haan van Gogas gaf de cultuurprijs aan de heer Gerard Conelis

blauwe engel (21)

Je pakt hem toch niet weer af je kijkt zo

blauwe engel (22) blauwe engel (23) blauwe engel (24)

Wethouder Christien van Wijk gaf de Award aan Gerard Cornelis

blauwe engel (25) blauwe engel (26) blauwe engel (27) blauwe engel (28) blauwe engel (29)

Dit zijn de de heren achter de schermen die heel veel hebben gedaanblauwe engel (30) blauwe engel (31) blauwe engel (32) blauwe engel (33) blauwe engel (34) blauwe engel (35) blauwe engel (36)