De kinderrommelmarkten in het Hagenpark

De kinderrommelmarkten in het Hagenpark

Stichting Almelo Events organiseert ook in 2017 in de zomervakantie twee kinderrommelmarkten. Omdat de schoolvakantie dit jaar laat is begonnen is er voor gekozen om deze kinderrommelmarkten niet aan het begin van de zomervakantie te plannen, maar aan het einde. E.e.a. voorkomt ook een overlapping van deze activiteit met de fietsvierdaagse.

Nieuw is dat de twee markten op twee aaneengesloten dagen zullen plaatsvinden, t.w.  op dinsdag 29- en woensdag 30 augustus 2017. Deze vinden ’s morgens plaats van 09.00 uur tot 12.00 uur

De kinderrommelmarkten vinden plaats in het Hagenpark in Almelo. We maken in 2017 geen gebruik van het Centrumplein en het Marktplein, vanwege alle bouwactiviteiten op en rondom deze pleinen. Daarom is uitgeweken naar deze nieuwe plek, die uiteindelijk ruimte biedt aan 75 plekken.

ROMMELMARKT (1) ROMMELMARKT (2) ROMMELMARKT (3) ROMMELMARKT (4) ROMMELMARKT (5) ROMMELMARKT (6) ROMMELMARKT (7) ROMMELMARKT (8) ROMMELMARKT (9) ROMMELMARKT (10) ROMMELMARKT (11) ROMMELMARKT (12) ROMMELMARKT (13) ROMMELMARKT (14) ROMMELMARKT (15) ROMMELMARKT (16)