Huttenland in de brand

Woensdag 30 augustus is alweer de laatste dag van Huttenland 2017.

Om 19.00 uur gaan de hekken weer open voor alle belangstellenden en kun je het eerste half uur de bouwwerken bezichtigen. Voor de bezoekers is er gratis koffie, thee en ranja en voor alle kinderen is er een gratis ijsje.

Daarna zal wethouder Ten Seldam de prijsuitreiking verzorgen. Rond 19.45 uur wordt het vreugdevuur ontstoken en worden de eerste hutten afgebroken. De avond wordt rond 21.00 uur afgesloten.

Traditioneel wordt er de laatste avond gecollecteerd voor een goed doel. Dit jaar is het de Eric Braamhaar Foundation. Eric Braamhaar (voormalig voetbalscheidsrechter Eredivisie) zet zich actief in voor G-sporters: mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking die, vanwege hun beperking, niet deel kunnen nemen aan een teamsport. Eric stimuleert de doelgroep om in beweging te komen.

Eric zal zelf aanwezig zijn om te collecteren.

huttenland (1) huttenland (2) huttenland (3)

Nog eventjes dan worden de Vikingschepen achter ons verbrand

huttenland (4)

Alle vrijwilligers bedankt

huttenland (6) huttenland (7) huttenland (8) huttenland (9) huttenland (10) huttenland (11) huttenland (12) huttenland (13) huttenland (14) huttenland (15) huttenland (16) huttenland (17) huttenland (18) huttenland (19) huttenland (20) huttenland (21) huttenland (22) huttenland (23) huttenland (24)huttenland (5)Alle sponsoren bedankt en tot volgend jaar