Almelo op ‘t Rabat

Het tweede weekend van september is al jaren het weekend voor ‘Almelo op ‘t Rabat’ met op de zaterdag het internationale straattheater en op de zondag ‘Uit in Almelo’, de start van het winterseizoen voor de culturele verenigingen in Almelo. Het wordt weer een roerig weekend, waarin veel artiesten hun bijzondere talenten willen delen met het publi

Op zaterdag speelt het festival zich af het centrum van Almelo vanaf de Oranjestraat tot aan het Amaliaplein en op de zaterdagmarkt. Zo zullen er op zaterdag naast de vele optredens in de binnenstad ook straattheatergroepen actief zijn op de verplaatste Almelose Weekmarkt.

Zaterdag 09 september komen er elf internationale theatergroepen naar Almelo om hun voorstellingen in het centrum te verzorgen.

Op zondag 10 september  is er tussen 12.00 en 17.00 uur ‘Uit in Almelo’ met een liveprogramma op de Koornmarkt . Het is dan tevens Koopzondag in het centrum van Almelo. Naast de muziek- en danspresentaties is er de Kunst-/informatiemarkt waar Almelose culturele verenigingen en kunstenaars zich zullen presenteren. Nieuwe onderdelen van het ‘Uit in Almelo’-programma zijn: de dansroute op zes locaties in het centrum en de Jazz-experience in het Huis van Katoen en Nu.

Fotografen Roel Immink en de twentsefotosite

rabat (1)

straattheater (1) straattheater (2) straattheater (3) straattheater (4) straattheater (5) straattheater (6) straattheater (7) straattheater (8) straattheater (9) straattheater (10) straattheater (11) straattheater (12) straattheater (13) straattheater (14) straattheater (15) straattheater (16) straattheater (17) straattheater (18) straattheater (19) straattheater (20) straattheater (21) straattheater (22) straattheater (23) straattheater (24) straattheater (25) straattheater (26) straattheater (27) straattheater (28) straattheater (29) straattheater (30) rabat (2) rabat (3) rabat (4) rabat (5) rabat (6) rabat (7) rabat (8) rabat (9) rabat (10) rabat (11) rabat (12) rabat (13) rabat (14) rabat (15) rabat (16)