Battje,de leukste politiehond van Nederland

Grote belangstelling voor boekpresentatie Battje

Vanmiddag was het dan eindelijk zover! Battje, de leukste politiehond van Nederland, overhandigde het eerste exemplaar van ‘Battje en de bandenprikker’ aan schrijfster Simone Foekens. Een boek met niemand minder dan Battje zelf in de hoofdrol dus!

Ik had echt niet zoveel belangstelling voor Battje en voor mijn boek verwacht, hier ben ik superblij mee’, aldus Simone Foekens de schrijfster van Battje en de Bandenprikker. Zaterdag 9 september van was de groots aangekondigde presentatie. Ook de hoofdrolspeler Battje was present om het eerste boek in de bek te nemen.  Battje is een echte politiehond die als pup de nodige belangstelling kreeg, met name op facebook. Hij is uitgegroeid naar een flinke herdershond die zijn taken  nu elders in het land bij de politie uitvoert

De politie Almelo deelde voor de kinderen allerlei leuke hebbedingetjes uit en ook kon men een kijkje nemen in een politieauto of een kleurplaat maken. Natuurlijk was Simone aanwezig om haar boek te signeren. Van de boeken die verkocht werden ging 1 euro naar de Stichting Huntington. Daar was Marjan Scheers aanwezig, ze had een partner die na twintig jaar dit voorjaar aan de ziekte overleed. Ze had er ook een boek over geschreven onder de titel ‘De verborgen erfenis’. Huntington is een ziekte die bestaat uit zowel ALS, Parkinson als Dementie. Hiermee werd een paar honderd euro opgehaald voor het goede doel. Een supergeslaagde dag dus!

bartje (25)Battje overhandigde in zijn de bek het eerste exemplaar aan aan schrijfster Simone Foekens

bartje (1) bartje (2) bartje (3) bartje (4) bartje (5) bartje (6) bartje (7) bartje (8) bartje (9) bartje (10) bartje (11) bartje (12) bartje (13) bartje (14) bartje (15) bartje (16) bartje (17) bartje (18) bartje (19) bartje (20) bartje (21) bartje (22) bartje (23) bartje (24) bartje (26) bartje (27) bartje (28) bartje (29) bartje (30) bartje (31) bartje (32) bartje (33) bartje (34) bartje (35) bartje (36) bartje (37) bartje (38)