De PvCC doet meer dan de allergaafste graffiti feestjes en evenementen verzorgen

In Almelo was op donderdag 21 september de feestelijke opening van de Praktijk voor Coaching en Creativiteit, in Enschede e.o. ook wel bekend als de PvCC. In Enschede heeft de PvCC al een vestiging sinds medio 2016 en nu is dit team ook in Almelo een vestiging gestart.

Afgelopen zweek volgden de eerste volwassenen en kinderen hun graffiti workshop op de locatie aan de rand van het centrum aan de Achtzaligheden 2. De eerste kinderfeestjes en lessen zijn al van start gegaan.

Het concept van de PvCC is uniek in Nederland door coaching te verbinden aan de hippe tool graffiti. In de PvCC kan je meer dan graffiti spuiten:

Tekenen, schilderen en andere creatieve workshops worden er aangeboden.

Op deze kleurrijke en ruime locatie vier je nu een kinderfeest, bedrijfsfeest, verenigingsactiviteit, vrijgezellenfeest of ander stoer graffiti feest en maak je met de hulp van de artiesten gegarandeerd een mooi kunstwerk. De PvCC komt ook jullie workshop graffiti op jullie locatie verzorgen door heel Nederland. Het team spuit ook grote muren/projecten om lelijke graffiti tegen te gaan. Daarnaast werken ze met alle doelgroepen: voor basisscholen, voorgezet onderwijs, welzijnsorganisaties, gemeenten en zorginstellingen. Samen met kinderen en jeugd spuiten ze de mooiste kunstwerken en maken ze er een leerzame en plezierige activiteit van. De inzet is zelfvertrouwen, samenwerken en succeservaringen voor jong & oud en voor iedereen toegankelijk.

Op 14 januari 2018 start voor de jeugd tussen 8 en 16 jaar de eerste graffiti privé class waar je de kneepjes van het vak leert en stoere projecten gaat beleven met het team. Er is in deze groep ook plek voor kinderen met een rugzakje want gedurende het reeds lopende programma in Enschede met 20 jongeren is al gebleken dat dit voor alle kinderen een geweldige ervaring is. Er zijn nog een paar plaatsen in het 2018 Almelo traject dus neem snel contact op.

Projecten en evenementen kunnen aangemeld worden bij dit creatieve team die kan toveren met spuitbussen. FC Twente & Familie Pretpark de Waarbeek zijn al door de PvCC voorzien van prachtige graffiti. Vele kinderen zijn al verblijd met een mooie graffiti op hun slaapkamer en vele andere projecten zijn in 2017 al met succes afgerond.

Wil je meer weten? Neem contact op met de PvCC. Zij zullen u hartelijk ontvangen.

ACHTZALIGHEDEN (5)

ACHTZALIGHEDEN (2) ACHTZALIGHEDEN (3) ACHTZALIGHEDEN (4) ACHTZALIGHEDEN (6) ACHTZALIGHEDEN (7) ACHTZALIGHEDEN (8) ACHTZALIGHEDEN (9) ACHTZALIGHEDEN (10) ACHTZALIGHEDEN (11) ACHTZALIGHEDEN (12) ACHTZALIGHEDEN (14) ACHTZALIGHEDEN (15)