Modelbouwvereniging Almelo

Tijdens het straattheater evenement Almelo op ‘t Rabat georganiseerd door Almelo Events was Modelbouwvereniging Almelo (MBA) samen met een aantal bevriende modelbouw groepen aanwezig en gaf demonstraties met de door hun zelf gebouwde (scheeps-)modellen in het water voor het stadhuis in Almelo. (havenzuidzijde 30)
Tevens waren de modellen van dichtbij te bekijken.

Menigeen is wezen kijken en laten informeren over deze veelzijdige hobby.

MBA komt iedere donderdagavond vanaf 19.00 uur bij elkaar in wijkcentrum Eniver. Hier huurt het een ruimte waar naar hartelust kan worden geknutsel aan nieuwe modellen (schepen maar ook gebouwen op schaal, en andere voertuigen). Loop gewoon eens binnen.

Of neem contact op met onze clubvoorzitter Gerard Wijdenes. www.modelbouwalmelo.nl

modelboten (1) modelboten (2) modelboten (3) modelboten (4) modelboten (5) modelboten (6) modelboten (7) modelboten (8) modelboten (9) modelboten (10) modelboten (11) modelboten (12) modelboten (13) modelboten (14) modelboten (15)