Nieuwe Inwoners voor de Gemeente Almelo

Nieuwe Inwoners voor nieuwe de Gemeente Almelo

De gemeente Almelo nodigt voor zaterdag 23 september haar nieuwe inwoners uit voor een welkomstbijeenkomst in het stadhuis. Meer dan 100 inwoners hebben zich aangemeld. De nieuwe inwoners worden ontvangen in de centrale hal van het stadhuis en hebben dan de gelegenheid om verschillende informatiestands te bezoeken. Om 10.30 uur houdt burgemeester Arjen Gerritsen zijn welkomstwoord. Aansluitend nemen raadsleden de inwoners mee voor een rondleiding door het stadhuis en stadsgidsen van het Wevershuisje verzorgen voor ca. 70 inwoners een stadswandeling. De ochtend wordt afgesloten in de Centrale Bibliotheek. De nieuwe inwoners krijgen een Goodiebag met onder andere een horecabon, een proefabonnement voor de Bibliotheek Almelo en twee kaarten voor een wedstrijd van Heracles.

inwoners (7)Welkom in Almelo

inwoners (1) inwoners (2) inwoners (3) inwoners (4) inwoners (5) inwoners (6) inwoners (8) inwoners (9) inwoners (10) inwoners (11)

De stadsgidsen staan klaar voor de rondleiding

inwoners (12) inwoners (13)

Nog even het laatste stukje voor de krant

inwoners (14) inwoners (15) inwoners (16) inwoners (17) inwoners (18) inwoners (19) inwoners (20) inwoners (21) inwoners (22)