Onze A3 met pensioen

Onze A3 met pensioen

Vandaag was het dan zo ver… De allerlaatste officiële werkdag van onze A3!

En aangezien hij toch blauw bloed door zijn aderen heeft stromen én natuurlijk ook gewoon de koning van het bureau is, werd hij vanochtend in stijl opgehaald.

Uiteraard was er daarna, na een warm welkom door de collega’s op het bureau, koffie met gebak. Aansluitend werd een stukje gevaren in een kano, mede mogelijk gemaakt door Proeflokaal Belgie, waarvoor dank! Halverwege stond A3’s eigen ‘koek en sopie’ wagen en werd iedereen voorzien van wat lekkers.

Bij terugkomst werd A3’s beslaghok (waar A3 altijd knetterdruk was met het ordenen van alle inbeslaggenomen scooters en fietsen) officieel omgedoopt tot ‘Het Hof van Lindeman’. Vanmiddag wordt de dag feestelijk afgesloten met een receptie

A3, enorm bedankt voor alles wat je de afgelopen jaren voor ons hebt betekend. Je bent echt van onschatbare waarde en bent de olie die de machine altijd heeft laten lopen. Gelukkig ga je ook niet helemaal bij ons weg, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan he! Dus je begint na een paar weken welverdiende vakantie als vrijwilliger. We hoeven je dus nog niet helemaal te missen gelukkig. Bedankt topper!

arie (1)arie (2)arie (3)arie (4)arie (5)arie lindeman (6)arie lindeman (7)arie lindeman (8)arie lindeman (9)arie lindeman (10)arie lindeman (11)arie lindeman (12)arie lindeman (13)arie lindeman (14)arie lindeman (15)arie lindeman (16)arie lindeman (17)arie lindeman (18)arie lindeman (19)arie lindeman (20)arie lindeman (21)arie lindeman (22)arie lindeman (23)arie lindeman (24)arie lindeman (25)arie lindeman (26)arie lindeman (27)arie lindeman (28)arie lindeman (29)arie lindeman (30)arie lindeman (31)arie lindeman (32)arie lindeman (33)arie lindeman (34)arie lindeman (35)arie lindeman (36)arie lindeman (37)arie lindeman (38)arie lindeman (39)arie lindeman (40)arie lindeman (41)arie lindeman (42)arie lindeman (43)arie lindeman (44)arie lindeman (45)arie lindeman (46)arie lindeman (47)arie lindeman (48)arie lindeman (50)