Open Latte Art kampioenschappen succesvol

Open Latte Art kampioenschappen succesvol

Het eerste open latte art kampioenschap, gehouden bij Nielz cafe restaurant, was zondag een groot succes.

Deelnemers uit heel Nederland kwamen naar Almelo om te strijden voor de eerste plaats met de daarbij behorende wisselbeker. Ook 2 dames van Nielz cafe restaurant deden mee aan dit kampioenschap maar Maeve Zoe en Alice moesten toch hun meerdere erkennen in de zeer gerenommeerde barista’s.                   In meerdere ronden werd toegewerkt naar de halve finale en uiteindelijk de finale. De einduitslag werd als volgt: eerste en kampioen werd Hugo van Duivenbode uit Apeldoorn. Op de tweede plaats eindigde Ferhat Topcu uit Zwolle. Op de derde plaats eindigde Tessa Noordhout uit Amsterdam en vierde werd Saskia Wijlhuizen eveneens uit Amsterdam.

Dit succesvolle evenement zal volgend jaar weer georganiseerd worden en wel op zondag 9 september.

koffie (1) koffie (2) koffie (3) koffie (4) koffie (5) koffie (6) koffie (7)