TON Almelo 2 nieuwe sponsoren

Na de grote successen die TON Almelo op de Nederlandse Kampioenschappen heeft weten te behalen is opnieuw een enorm succes geboekt. Het is TON Almelo gelukt een nieuwe hoofdsponsor en naamgever aan te trekken, Klaverblad Verzekeringen uit Zoetermeer. Klaverblad Verzekeringen zal de komende 4 jaar de hoofdsponsor zijn en daarmee wordt de naam van TON Almelo vanaf heden Klaverblad TON Almelo. Vanavond werd tijdens de seizoensopening van Topturnen Oost Nederland de handtekening gezet.

Naast Klaverblad Verzekeringen heeft TON Almelo nog een groot aantal partners die nauw betrokken zijn bij het topsport turnen. Vorig jaar is met VolkerWessels een meerjarige overeenkomst aangegaan en vanavond werd ook een handtekening gezet onder een sponsorcontract met URENCO, gevestigd te Almelo.  Naast deze nieuwe sponsoren is TON Almelo ook bijzonder blij dat de gemeente Almelo, het Sportbedrijf Almelo, Interimair en het Haaksbergse bedrijf Bosan (al sinds de oprichting van Topturnen Oost Nederland verbonden aan de club) vele andere bedrijven hun steun ook de komende jaren zullen  voortzetten.

Dit alles zorgt er voor dat Topturnen Oost Nederland in staat is om een belangrijke stap te zetten om een volwaardig opleidingscentrum voor de toekomst te behouden en uit te breiden zodat de turnsters van TON Almelo, waaronder een groot aantal deel uit maken van de Oranje selecties van de KNGU, ook de komende jaren hun turnopleiding op topsportniveau verzekerd zien.

topsport (1) topsport (2) topsport (3) topsport (4) topsport (5) topsport (6) topsport (7) topsport (8)