Op zondag 29 oktober 2017 kwam er een einde aan een tijdperk. Riël en Heleen Klumper

Op zondag 29 oktober 2017 kwam er een einde aan een tijdperk. Riël en Heleen Klumper draaiden voor de laatste keer de deur van hun winkel aan de Haven Noordzijde 21b op slot. Een emotioneel besluit na 34 jaar met hart en ziel je beste kunnen te hebben gegeven en daardoor de ruitersport in Twente sterkt ondersteund. Het was met name de speciaal zaak waar je eigenlijk zelden nee als antwoord kreeg. Als het er niet was dan kon het wel besteld worden.

Maar door de tijd, en dan met name de veranderingen (en daarmee gepaard gaande verbouwingen / afsluitingen) van de binnenstad van Almelo, het veranderende parkeerbeleid en de strenge controles daarop, en de komst van het internet maakten dat mensen minder naar de winkel gingen en op een andere manier hun benodigde waar verkregen.

Maar niet getreurd, elk afscheid betekent ook weer een nieuw begin. Heleen, die inmiddels Master Sattlefitter is gaat gewoon door met haar zaak, evenals dochter Lotte die gediplomeerd bitfitter is. Vader en echtgenoot Riël gaat daarbij zeker ondersteuning bieden maar heeft inmiddels ook meerdere uitdagingen voor zich zelf klaar liggen. Eén daarvan is de Almelose Ruiterdagen waarvan hij al vele jaren voorzitter is.

Om Riël en Heleen even een hart onder de riem te steken en veel succes te wensen voor de toekomst kwam de hele woensdagavond groep (de harde kern van de Ruiterdagen) hen verrassen met een heerlijke en goede fles whiskey en een prachtige bos bloemen. Daarmee wilden zij de dank uitspreken, mede namens alle vrijwilligers van de Ruiterdagen, voor alle hulp die de Ruiterdagen in de afgelopen jaren heeft gehad van de familie maar ook veel succes toe wensen met alle nieuwe plannen die op stapel staan en waar u ongetwijfeld nog van zult horen.

Op de foto:  Riël & Heleen, Jan de Jong, Ria de Jong, Lambert ter Halle, Emiel Spoelstra, Romar Monfils, Alex Lubberman, Ron Raadschelders, Eddie Schoneveld, Wim Vos, Jaap Pont.

klumper (1) klumper (2) klumper (3) klumper (4) klumper (5) klumper (6) klumper (7) klumper (8)Op de foto:  Riël & Heleen, Jan de Jong, Ria de Jong, Lambert ter Halle, Emiel Spoelstra, Romar Monfils, Alex Lubberman, Ron Raadschelders, Eddie Schoneveld, Wim Vos, Jaap Pont.

klumper (11)Gijs Stork  haalde nog gauw even de laatste koopjes op

klumper (9) klumper (10) En toen ging voor goed de deur op slot

Mensen alle maal hartelijke dank voor het vertrouwen in onze zaak

nogmaals  onze hartelijke  DANK