De dag van de Ondernemer bij Kees Smit in Almelo

MKB Almelo, de lokale organisatie van MKB Nederland, heeft op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 17 november, Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen, uitgeroepen tot Meest Markante Ondernemer van Almelo 2017. De prijs is een glasbokaal die werd overhandigd door wethouder Javier Cornelissen, en een oorkonde die Kees Smit kreeg aangereikt door Martijn Viskaal van The Gallery Brand, die vorig jaar de prijs won.
Voorzitter Yvonne Koolhaas van MKB Almelo overhandigde wethouder Cornelissen een wensenlijst van het Almelose bedrijfsleven, het ‘tien-puntenplan’, met de uitdaging daar nu hard mee aan de slag te gaan. De wethouder zegde dit volmondig toe in de erkenning dat het midden- en kleinbedrijf de ware motor van de economie in Nederland en Almelo is.
Kees Smit kreeg de onderscheiding uitgereikt vanwege zijn ‘lef en doorzettingsvermogen’ waarmee hij het tuinmeubelenbedrijf tot nationaal symbool heeft gemaakt. Zijn – objectief vastgestelde – klantwaardering is inmiddels gestegen tot 9,4, zo vermelde hij gepaste trots.

ONDERNEMERS (1) ONDERNEMERS (2) ONDERNEMERS (3) ONDERNEMERS (4) ONDERNEMERS (5) ONDERNEMERS (6) ONDERNEMERS (7) ONDERNEMERS (8) ONDERNEMERS (9) ONDERNEMERS (10) ONDERNEMERS (11) ONDERNEMERS (12) ONDERNEMERS (13) ONDERNEMERS (14) ONDERNEMERS (15) ONDERNEMERS (16)