LEER MIJ OUD-ALMELO KENNEN

LEER MIJ OUD-ALMELO KENNEN

Burgemeester Arjen Gerritsen ontving eerste exemplaar

Het is vrijdag 10 november 16.30 uur, en in het huis van Katoen en Nu staat de boekpresentatie van het nieuwste boek van auteur Peter van der Molen op het programma. Dhr. Gerrit van Woudenbergh bestuursvoorzitter en vandaag gastheer namens het huis van Katoen en Nu het woord en heet alle aanwezigen van harte welkom. Na een korte introductie gaf hij vervolgens het woord aan dhr Willem Bulter van uitgeverij Twentse Media uit Enschede die het boek “Leer mij Oud Almelo kennen” uitgeeft.

De auteur- oud journalist Peter van der Molen- heeft 35 jaar geleden bejaarde tot hoog bejaarde Almeloërs laten vertellen over het leven, wonen en werken in het begin van de vorige eeuw. Uitgeverij Twentse Media heeft deze verhalen gebundeld en de 60 puzzel- stukjes geven samen een mooi beeld van Almelo aan het begin van de vorige eeuw. Dat beeld wordt verduidelijkt met bijpassende foto’s uit die tijd, aldus Bulter.

Daarna werd het 1e exemplaar van het boek door Peter van der Molen aangeboden aan burgemeester Gerritsen van Almelo, die vervolgens het woord nam en de auteur bedankte voor zijn werk en het ontvangen boek. Aansluitend kon het publiek een exemplaar van het boek kopen al dan niet gesigneerd.

Vanaf morgen is het boek “Leer mij Oud Almelo kennen” in de boekhandel en bij het huis van Katoen en Nu te koop.

eerste boek (1)Peter van der Molen

eerste boek (2) eerste boek (3) eerste boek (4) eerste boek (5) eerste boek (6) eerste boek (7) eerste boek (8) eerste boek (9) eerste boek (10)Uitgeverij Twentse Media heeft de verhalen gebundeld

eerste boek (11) eerste boek (12) eerste boek (13) eerste boek (14) eerste boek (15) eerste boek (16) eerste boek (17) eerste boek (18) eerste boek (19) eerste boek (20) eerste boek (21)Zo even met Jack op de foto