Mevrouw Bons wint auto bij Preston Palace!

Mevrouw Bons wint auto bij Preston Palace!
Op zaterdag 25 november is mevrouw Bons de gelukkige winnares van de Volkswagen up! geworden. Preston Palace verlootte deze grote prijs omdat het all-inclusive hotel dit jaar haar 25-jarig bestaan viert. 

Mevrouw Bons uit Giethoorn checkte op zaterdag 25 november met haar man en collega’s in bij Preston Palace om te genieten van een all-inclusive hotelarrangement. Bij de portiersloge zag ze de witte bolide met rode strik op het dak staan en maakte ze nog de grappige opmerking dat zij die auto wel even zou gaan winnen. Dat deze voorspelling daadwerkelijk uitkwam, had ze niet durven dromen.

Spannend
Zowel hotel- als avondgasten konden zich vooraf gratis aanmelden voor deze auto verloting van het jarige all-inclusive hotel. Een compleet verzorgde avond uit, met als ‘extraatje’ een grote kans om een Volkswagen up! te winnen. Het was duidelijk dat veel gasten in spanning uitkeken naar het moment waarop de auto werd verloot. Om 22:30 uur was het dan eindelijk zover. Alle aanwezige gasten verzamelden zich met lotnummer in de Preston Hall. Marc Schuring van Brusse & Masselink advocaten had de eer om de verloting te verzorgen. Na een druk op de rode knop kwam de naam en het lotnummer van mevrouw Bons in beeld. Preston Palace is een dolblije auto-winnares rijker en mevrouw Bons kan haar geluk niet ‘up’.

Succes
Preston Palace viert in 2017 haar 25-jarig bestaan. In een kwart eeuw is het Twentse horecabedrijf, met jaarlijks ruim 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage van boven de 86%, het grootste all-inclusive hotel van Nederland en van groot belang voor de regio. Dankzij de vele vernieuwingen van de afgelopen jaren, het unieke concept en de gastvrije service is Preston Palace een populaire bestemming voor gasten uit binnen- en buitenland.

Feest
Dit 25-jarig jubileum is een goede reden voor een feest. En daarvoor is men bij Preston Palace aan het juiste adres. Elke dag is immers een feestdag in het all-in resort. Op zaterdag 25 maart werd het Win een Auto evenement voor de eerste maal georganiseerd en wegens groot succes op zaterdag 25 november herhaald. ‘Een ludieke manier om ons 25-jarig bestaan te vieren, onze waardering voor onze gasten uit te spreken en mensen heel gelukkig te maken‘, aldus de directie van Preston Palace. ‘Ook in 2018 trakteren wij onze gasten op mooie uitgaansarrangementen met verrassend entertainment’.
De uitgaansagenda van 2018 is bekend en er kan worden geboekt. Iedereen is van harte welkom!