Vrijwilligers avond rondom Het Verzet Kraakt

Zondagmiddag 12 november werd er een bijeenkomst georganiseerd voor sponsoren, bedrijven, instellingen en vrijwilligers rondom Het Verzet Kraakt in Het Theaterhotel Almelo. Een ieder bij de expositie’s, voorstellingen betrokken was uitgenodigd. Met elkaar werd terug gekeken op de maanden dat er in 6 gemeenten exposities waren en de uitverkochte theatervoorstellingen die bezoekers uit het hele land naar  Almelo e.o. trokken. De 6 burgemeesters die Het Pact van Daarle’ tekenden in november 2016 blikten terug op het enorme succes. Vervolgens keek een muisstille zaal naar de première van de registratie, gemaakt door ConcertoMedia, die RTV Oost as woensdag 15 november, exact 73 jaar nadat de overval plaatsvond, gaat uitzenden. Na een heerlijk stamppotten buffet werd het nog laat en gingen de beentjes van de vloer. De muziek stopt nooit…..

verzet (2)

verzet (1) verzet (3) verzet (4) verzet (5) verzet (6) verzet (7) verzet (8) verzet (9) verzet (10) verzet (11) verzet (12)

Zonder Andre en Andre geen feest

verzet (13) verzet (14) verzet (15) verzet (16) verzet (17) verzet (18) verzet (19) verzet (20) verzet (21) verzet (22) verzet (23) verzet (25) verzet (26) verzet (27) verzet (28) verzet (29) verzet (30)

Ja mensen de voetjes op de vloer en gaan

verzet (31) verzet (32) verzet (33)verzet (24)Ik Gerard Cornelisse

Wil graag iedereen bedanken vooral alle sponsoren en de vrijwilligers voor al hun inzet

Mensen bedankt

Wij als Sponsoren en Vrijwilligers en Publiek bedankt voor alle voorstellingen

En Namens de Twentsefotosite iedereen bedankt