EMS tekent contract met Benchmark Electronics

EMS en Benchmark Electronics gaan samen de hoogwaardige assemblage vergroten. Hiervoor zijn vrijdag 1 december de contracten door beide partijen getekend.

EMS gaat aan Benchmark cleanroom diensten met gekwalificeerd personeel beschikbaar stellen, waarmee kan worden voldaan aan de sterk gestegen vraag van hoogwaardige assemblageservices.

We zijn erg blij dat we zo’n gerenommeerd bedrijf als Benchmark electronics als onze nieuwe klant mogen noemen aldus Managing Director Gert Miedema van EMS. De te leveren subsystemen zijn aanjagers van innovatie in de wereldwijde elektronicasector. Denk aan toekomstige generaties smartphones, auto’s of computers.

Ook Managing director Herman Bartelink van Benchmark electronics verheugd zich op de samenwerking. Wij merken dat de vraag bij onze klanten stijgt en weten sinds kort dat EMS zijn cleanrooms en kennis ook extern ter beschikking stelt. De grootte van de cleanroom in Almelo en de flexibiliteit waarmee gekwalificeerd personeel beschikbaar wordt gesteld en de jarenlange ervaring van EMS op dit gebied zijn voor Benchmark electronics de belangrijkste redenen om voor EMS als nieuwe partner te kiezen.

Fotoreportage: Roel Immink Er werd uitleg gegeven over de nieuwe cleanroom   L naar R: Herman Bartelink Benchmark Electronics, Gert Miedema EMS en Leon Langendijk ETC Nederland  Na ondertekening werden de handen geschud op een prettige samenwerking.