Kerstdiner nationaal ouderenfonds

Nationaal Ouderenfonds brengt ouderen samen met kerst

Meer dan een miljoen ouderen in Nederland hebben nauwelijks sociale contacten. Veel van hen zijn ook met kerst alleen. Het Nationaal Ouderenfonds vindt dat dat anders kan en daarom organiseert zij in samenwerking met Het Theaterhotel en de Ouderen Vereniging Almelo (OVA)een kerstdiner voor 80 personen. Het diner werd vanavond gehouden in het Van der Valk Theaterhotel in Almelo.

Het kerstdiner is bedoeld om ouderen samen te brengen tijdens de feestdagen. Daarnaast kunnen ouderen tijdens het diner in contact komen met mensen uit de buurt, zodat zij ook na de feestdagen meer aanspraak hebben. Wij dragen hiermee bij aan de vergroting van de sociale wereld van ouderen.

Voor aanvang was er een toespraak burgemeester van Almelo, Arjen Gerritsen en tijdens het
3-gangen diner was er een optreden van een Mandolineorkest “De Regenboog”

Fotoreportage: Roel Immink

Coby Noordhof  van OVA heet iedereen welkomToespraak burgemeester Arjen Gerritsen  Mandolineorkest De Regenboog