Sinterklaas zorgt voor gezelligheid in Almelose binnenstad

Sinterklaas heeft afgelopen zaterdagmiddag voor gezelligheid gezorgd in de Almelose binnenstad.

Zo was het huis van Sinterklaas al om 11.00 uur geopend en konden de kinderen samen met de knutselpieten knutselen. Vaders en moeders konden samen met de kinderen op de foto en Sinterklaas had ook nog een grabbelton, waar de kinderen een cadeautje mochten grabbelen.

Ook was er een pietenband aanwezig die voor de muzikale omlijsting zorgde.

Sinterklaas en de pieten trokken nog even de binnenstad in en gingen nog even lang bij de lokale horeca om ze te bedanken voor de lunch die door hen beschikbaar was gesteld.

Zondag 3 december is de laatste dag dat het huis van Sinterklaas geopend is vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom.

 

Fotoreportage: Roel Immink

De cateraar van de dag Theaterhotel Gezelligheid met de pietenband Ook Gabrielle was zoet geweest Gezelligheid bij Nielz Ook dit jaar werd Sin weer verwend door de worstkoning 1pk is voor de Sint toch te langzaam Ook Willem de Vierde kreeg bezoek Even hoedje wisselen En nog een keer hoedje wisselen Ook Taveerne ‘t Wetshuys kreeg bezoek Knutselpieten