Winters Almelo 2017 volop sfeer in de Almelose binnenstad

Winters Almelo 2017 volop sfeer in de Almelose binnenstad

Volop kerstsfeer in de binnenstad van Almelo. Gezellig de kerstinkopen doen en genieten van het kerstprogramma op het kerstplein ”De Koornmarkt” in hartje Almelo. Het was weer een gezellige drukte in en rond de Koornmarkt.
Midden op de Koornmarkt stond er een reusachtige kerstboom met eromheen verschillende kersthuisjes, waar lekkere versnaperingen kunnen worden gekocht.

Terug dit jaar op de Koornmarkt is het reuzenrad, wat weer doet denken aan de oude tijden.

Hoogtepunt was ook dit jaar de grote kerstparade. Een lange optocht met de kerstman, de kerstvrouwtjes en verder diverse personages uit de verschillende Disneyverhalen. Zo zal Assepoester in haar eigen koest meerijden, Belle en het Beest, Mickey en Minie Mouse, Goofy, Donald Duck , Aladin, Winie de Poeh en Tijgertje, de zeemeermin, Alice uit Wonderland, Sneeuwwitje, Robin Hood en Doornroosje. De hele stoet bestond uit vier koetsen. Zo’n 55 personages liepen er mee in deze Kerstparade.

Heeft u dit alles gemist?? Morgen heeft u nog de kans om dit moois te aanschouwen. Tijden waarop de parade zondag plaatsvindt, zijn: * 13.00 uur, * 14.30 uur * 16.30 uur De tour om 16.30 uur is een verlichte parade De routes van de parade staan op de Koornmarkt vermeld.
Op de Koornmarkt zullen Anna & Elsa voorlezen uit het “Frozen”boek. Dat doen ze op de volgende tijden: om 12.30 uur, om 14.15 uur en om 15.45 uur.

 

Fotoreportage: Roel Immink

Mogen wij u morgen begroeten in de Almelose binnenstad??