Buiten Gewoon STOER IN DE Weverij

Buiten Gewoon STOER IN DE Weverij

Buiten Gewoon STOER richt zich op iedereen die houdt van buiten zijn, stoere dingen doen, lekker actief zijn en zich graag laten informeren over de mogelijkheden om hieraan invulling te geven

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor jacht- en natuurliefhebbers.

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart gaat met Buiten Gewoon STOER in Almelo het nieuwe outdoor seizoen van start.

Als locatie hebben we gekozen voor Twente. De Weverij in Almelo is een prachtige oude hal, die onderdeel uitmaakt van een industrieel erfgoed van de oude textielfabriek van Ten Cate. Goed bereikbaar vanuit alle richtingen, volop gratis parkeergelegenheid, mooie omgeving. De locatie leent zich niet alleen voor een overdekte, lekker trendy outdoor beurs, maar door de vele facetten zoals het kanaal voor water-activiteiten en een grasland voor bijvoorbeeld honden-demo’s, wordt het een complete beleving voor het hele gezin. Een bijkomend voordeel is, dat we de stands voor aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden!

Door de gunstige ligging ten opzichte van het Duitse grensgebied, worden er  strategische middelen ingezet om deelnemers en bezoekers in Duitsland enthousiast te maken voor Buiten Gewoon STOER. In Enschede, slechts 20 km verderop, lopen in het weekend tienduizenden Duitsers rond, die door middel van flyers op de beurs attent worden gemaakt.
Doordat we nu vóór de start van het nieuwe buitenseizoen geprogrammeerd staan, is de beurs ook voor een hele grote nieuwe groep potentiële deelnemers interessant!

En met het oog op de opening van de jacht op 1 mei, is het ook voor jagers een must om de beurs te bezoeken! Twente en het aangrenzende Duitse grensgebied heeft veel jagers en natuurliefhebbers. Mensen die houden van de goede dingen van het leven, en altijd op zoek zijn om dat in te kunnen vullen.

Gratis parkeren

Foto’s van Hans van Cronenberg