Uitreiking Roparun-gelden

UITREIKING ROPARUN-GELDEN

Almelo heeft in 2017 de tweede prijs gewonnen als Doorkomststad op de route Hamburg – Rotterdam, hetgeen een geldbedrag van € 25.000,00 heeft opgeleverd.

Enkele organisaties in en rond Almelo hebben onlangs aanvragen ingediend en deze zijn goedgekeurd en toegekend door de Stichting Roparun Palliatieve Zorg.

Woensdagavond werden de cheques uitgereikt.

Stichting Evenmens kreeg een cheque van € 742,36 aangeboden, Stichting inloophuis Almelo kreeg een cheque van € 12.000,= aangeboden en ZGT Almelo afd. oncologie kreeg een cheque van € 19.650,=

De cheques werden uitgereikt door, namens de gemeente Almelo door wethouder mevrouw Irene ten Seldam en namens de Stichting Roparun mevrouw Jolanda van der Velde en de heren Auke de Boer en Henk van der Velde.

Fotoreportage door Roel Immink

Stichting Roparun was ook aanwezigBen Kamphuis teamcaptain Almeloopers Stichting Evenmens kreeg € 742,36 Stichting inloophuis Almelo kreeg een cheque van € 12.000,= ZGT Almelo afd. oncologie kreeg een cheque van € 19650,= Hallo allemaal, wat fijn dat u er bent.. Kom 1e pinksterdag naar de “goede” Doelenstraat