Afscheid wedstrijd voor spelers en Jan Hoogma

De wedstrijd Heracles tegen FC Utrecht stond voor het grotendeels in picture vanwege de vele spelers en trainers die of vertrokken waren of op deze dag afscheid namen. Voor de wedstrijd was het de beurt aan Everton Da Silva. Hij was voor deze jubileum wedstrijd speciaal overgekomen vanuit Brazilië.

In de rust waren het de spelers Justin Hoogma, Joey Pelupessy, Samuel Armenteros en Nico Jan Hoogma die van het publiek afscheid namen. De spelers hadden Heracles voor aanvang van de competitie verlaten. Nico Jan Hoogma koos begin dit jaar voor een vervolg van zijn carrière om bij de KNVB te gaan werken.

Tot slot werd er na de wedstrijd van de spelers die aan het eind van hun contract de club verlaten afscheid genomen. Speciaal werd er stilgestaan bij het vertrek van hoofdtrainer John Stegeman. Hij diende de club als speler, assistent-trainer en hoofdtrainer. In deze laatste functie bezorgde hij Heracles voor het eerst Europees voetbal.

Alle spelers en trainers kregen naast de bloemen ook nog cadeaus overhandigd. wedstrijd

Na afloop van de huldigingen werd er in en om het stadion volop feest gevierd. Een goede reden voor de spelers en technische staf om samen met de supporters het seizoen thuis af te sluiten. Heracles speelt nog wel een wedstrijd maar dat is een uitwedstrijd.

Deze foto’s zijn van Bert Letteboer