Almelo heeft nu eigen dance-event

Almelo heeft nu eigen dance-event

Oranje zonnebrillen, een flitsende lichtshow, rook, foodtrucks en snoeiharde beats. Almelo heeft met Heavenz z’n eigen dance-event. In het Schelfhorstpark is na het popfestival HobNob nu ook eerste dance-Heavenz festival. „Er zijn tenminste 800 kaarten verkocht”, laat Ritchie van de organisatie aan het einde van de middag tevreden weten. Deze Hemelvaartsdag is dan ook de eerste editie van een nieuw festival: Heavenz! Op Hemelvaartsdag  pakte Almelo groots uit voor alle feestgangers. de bezoekers die binnendruppelden kregen behalve een polsbandje ook een oranje zonnebril cadeau. Om bij het bewolkte maar droge weer toch de zon te laten schijnen. De sfeer was relaxed.

Het Schelfhorstpark werd zo omgetoverd tot een exotisch oord voor jong en oud. Het was een dag vol dans en muziek van de hipste dj’s in verschillende muziekstijlen.  Genoten werd er  daarnaast van tropische drankjes en cocktails en hemels eten van trendy foodtrucks. De bezoekers waren enthousiast over de sfeer en de entourage van het geheel. Als het vandaag een succes wordt, komt er volgend jaar een tweede editie. Zeker weten!” aldus de organisatie.

Foto’s Hans van Cronenberg