Brookland Run Bornerbroek.

Brookland Run Bornerbroek.

Foto’s Hans van Cronenberg

Na het geslaagde event van vorig jaar met ruim 300 deelnemers is ook dit jaar de Brooklandrun weer georganiseerd.

Naast de al bekende 5 en 10 km afstanden hebben we als organisatie op verzoek van onze deelnemers een nieuwe uitdaging toe gevoegd aan de Brooklandrun en wel het 15 km parcours. We zagen het aantal 10 km deelname groeien tov de 5 km en zijn dan ook heel benieuwd wie het parcours van de 15 km durven te trotseren en de eerste tijden neer gaan zetten. De uitdaging staat.

Ons doel om mensen op een verantwoorde manier in beweging krijgen, activeren en het mooiste van de omgeving Bornerbroek laten zien en ervaren.
Competitief, recreatief maar vooral sportief samenzijn! Het evenement is laagdrempelig, maar daagt ook zeker de sportieve loper uit!
De route leidt langs een aantal van de mooiste facetten van het dorp Bornerbroek. Over de weg maar ook via onverharde paden loop je over mooie boerenerven, het Brookerpad en natuurlijk langs de nieuwe Doorbraak. De bijzondere sfeer onderweg maakt De Brooklandrun tot een onvergetelijke ervaring!

Lopen houdt je fit, is ontspannend en stress verlagend, makkelijk in te plannen, maar blijft toch ook vaak een individuele activiteit. Wat is er dat nog leuker als deze individuele lopers elkaar eens per jaar kunnen treffen tijdens het hardloopevenement in Bornerbroek.

Naast de 5,10 en 15 km wordt er op de 5 km door bedrijven gestreden om de wisselbokaal. Vooraf zal er voor de deelnemende bedrijven een clinic georganiseerd worden waar men zich voor kan bereiden op dit loopevent . Ook daagt de organisatie de plaatselijke “Brookers” uit om te strijden naar de felbegeerde Brooker wisselbokaal.

Afstand Starttijd Afstand sponsor 15 km 18.00 uur Hoffmann Group
10 km 18.10 uur Praktijk Vermaas
5 km 18.20 uur Meulenkamp Tweewielers
5 km Bedrijvenloop 18.20 uur Bistro Le Primeur

Hoofdsponsor;
Winters Osteopathie RKSV Bornerbroek Loopacademie Easy Run