Groei & Bloei Lentefair in het prachtige Beeklustpark.

Elk jaar organiseert de Groei & Bloei Lentefair in het prachtige Beeklustpark. Omgeven door veel groen en prachtige oude bomen is het een gezellig gebeuren met allerhande kramen en deelnemers.

De eigen afdeling is natuurlijk aanwezig met een informatiekraam en een voordelige ledenactie. Ook staan de bloemschiksters er met grote en kleine bloemstukken die voor een vriendelijke prijs te koop zijn. Zij creëren ter plekke en aangezien het de dag voor Moederdag is, is hier voor een leuke prijs een prachtig geschenk te vinden. Voor de kinderen wordt er door hen bovendien een speciale bloemschikworkshop georganiseerd.

Uiteraard zijn er veel planten – leuke vrolijke maar ook heel bijzondere of eetbare – en zaden te koop, er zijn tuinartikelen, natuurproducten, allerlei kunstproducten en het Natuurhus en de bijenvereniging ontbreken natuurlijk ook niet.

Kinderen worden naar believen in kleurige creaties geschminkt, terwijl u zelf iets lekkers nuttigt op het gezellige terras of van al het andere gebeuren geniet.
Bij al deze activiteiten hoort u op de achtergrond de fleurige muziek van de harmonicadames de Jennechie:

Het groeit en bloeit

Alle Oma’s toe gesneld plus de dader