Open Huis Uitvaartcentrum Almelo

Open Huis Uitvaartcentrum Almelo

Op zaterdag 26 mei a.s. organiseren Vredehof Uitvaartverzorging en Begraafplaats ’t Groenedael in Almelo een Open Huis van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens het Open Huis in het Uitvaartcentrum Almelo maken de bezoekers kennis met de vele mogelijkheden die Vredehof kan bieden voor een heel persoonlijke uitvaart. Door de verschillende ruimten kan aan alle wensen en eisen voldaan worden. Men kan bij het uitvaartcentrum terecht voor een uitvaartdienst, een condoleance, met veel mensen, of juist heel intiem. Koffie met cake of uitgebreide catering, alles is mogelijk. Uniek van Uitvaartcentrum Almelo is tevens dat men hier niet aan tijd is gebonden. Tijdens het Open Huis kunnen de bezoekers zich laten informeren over de verzorging van de overledene en over de voordelen van thanatopraxie (lichte balseming). Voor vragen kon men terecht bij de medewerkers van Vredehof.